Liviu Andrei va ocupa de săptămâna viitoare o nouă funcţie publică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Andrei a fost vizibil afectat de înlocuirea sa din funcţie la care a trebuit să asiste
Liviu Andrei a fost vizibil afectat de înlocuirea sa din funcţie la care a trebuit să asiste

Liviu Andrei, cel care a ocupat până acum funcția de prefect al județului Gorj, a fost prezent la ceremonia de învestire a succesorului său, Claudiu Tedorescu.

Vizibil afectat de pierderea funcției, Liviu Andrei a spus că, de săptămâna viitoare, va ocupa o nouă funcţie publică, dar nu a precizat unde va lucra: „Părăsesc instituţia cu sentimentul lucrului bine făcut, cu o echipă minunată atât la serviciile deconcentrate, cât şi cea din cadrul prefecturii. Din păcate, voi pleca doar pentru foarte puţin timp, doar pentru câteva zile, când voi intra probabil într-o altă administraţie şi va trebui s-o iau de la capăt.  Îi doresc lui Claudiu Teodorescu succes în greaua misiune pe care o începe astăzi. Vă mulţumesc că am făcut echipă şi că vom face din nou de săptămâna viitoare“.

Premierul Victor Ponta a spus și el Liviu Andrei va ocupa un alt post: „Vreau să-i mulţumesc prefectului Liviu Andrei, pentru toată activitatea şi sunt convins că va rămâne în continuare în rândul înalţilor funcţionari publici şi îşi va folosi experienţa acumulată în acest sens“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite