Iulia Vână, cale liberă către funcția de viceprimar al municipiului Târgu Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierul local Iulia Vână (PSD) pare că are cale liberă către ocuparea funcției de viceprimar al municipiului Târgu-Jiu, după ce candidatura consilierului liberal Mihai Paraschiv nu a fost agreată de conducerea Primăriei Târgu-Jiu.

Iulia Vână a recunoscut că a avut o discuție cu primarul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, și spune că propunerea privind numirea în funcția de viceprimar va fi supusă aprobării în viitoarea ședință a Consiliului Local: „Eu vin din mediul privat unde lucrez de 15 ani. Am reușit să parcurg perioade mai bune, dar și mai proaste din punct de vedere economic. Sunt optimistă că voi reuși să fac față și acestei propuneri. O consider o porvocare și o încercare și cred că voi fi într-o echipă în care pot să am de învățat de la cei mai buni“.

Primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumar, a spus că opțiunea pentru postul de vicepimar se îndreaptă către Iulia Vână: „Încă sunt probleme , dar sper că pe data de 29 octombrie când are loc ședința Consiliului Local să clarificăm această situația. După discuțiile purtate cu conducerea PNL de la Gorj, cel de-al doilea post de viceprimar revine tot PSD, în schimbul unui post de director de la nivel național. Este o hotărâre pe care am luat-o cu domnul Dian. Persoane către care ne îndreptăm este doamna Iulia Vână“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite