Primăria Târgu Cărbunești cere blocarea conturilor lui Irinel Columbeanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irinel Columbeanu va fi executat silit
Irinel Columbeanu va fi executat silit

Primăria orașului Târgu-Cărbunești a solicitat blocarea conturilor omului de afaceri Irinel Columbeanu, pentru recuperarea unei datorii de peste un miliarde de lei vechi pe care acesta o are către autoritatea locală.

Datoria reprezintă impozite pe clădiri și terenuri neachitate de mai mulți ani pentru fabrica de materiale de construcții pe care omul de afaceri originar din Gorj o are în orașul Târgu Cărbunești. Societatea se află în faliment din anul 2009 și nu mai desfășoară niciun fel de activitate de mai mult timp. 200 de oameni au intrat atunci în șomaj, după ce porțile fabricii au fost închise.

Unul dintre asociații lui Irinel Columbeanu la această fabrică a fost omul de afaceri Clement Mocanu, cel care a construit locuințele de strămutați de lux din cartierul Primăverii din Târgu-Jiu, printre care se numără și cea a președintelui Consiliului Județeam Gorj, Ion Călinoiu, președintele executiv al PSD Gorj. De asemenea, unul dintre directorii fabricii lui Irinel Columbeanu a fost Cristian Toader Pasti, fostul primar al orașului Târgu Cărbunești (PSD), care acum ocupă funcția de director al Parcului Industrial Bumbești Jiu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite