Călinoiu îl muștruluiește din nou pe Condescu. Află ce i-a spus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marin Condescu
Marin Condescu

on Călinoiu, președintele executiv al PSD Gorj și președintele Consiliului Județean Gorj, l-a acuzat pe liderul de sindicat Marin Condescu că a făcut presiuni ca minerii și energeticienii să nu se ducă la vot.

Astfel, Călinoiu spune că președintele Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia și al Federației Naționale Mine Energie ar fi făcut presiuni asupra unor directori: „Este evident că boicotul s-a manifestat mai mult în zona minieră. I-am spus domnului preşedinte Condescu să se potolească pentru că făcea presiuni pe directori, Creţan şi Râbu, a avut, alături de directorii puşi de PD-L, o acţiune importantă în boicotarea alegerilor. Oamenii din Rovinari se duceau cu familiile la vot şi nu votau cei care lucrează în minerit sau energie, pentru că se temeau să nu-şi piardă locurile de muncă. Toate acestea au făcut să avem procentul pe care nici ei nu-l bănuiau să-l avem aşa de bun“.
Călinoiu și Condescu s-au atacat dur și înainte de referendum, când poliția a deschis o anchetă penală în urma unor declarații făcute de președintele executiv al PSD, dar cercetările s-au încheiat cu neînceperea urmăririi penale. Călinoiu a fost acuzat că face declarații iresponsabile.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite