Municipiul Târgu Jiu a început să fie împodobit pentru sărbătorile de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Municipiul Târgu-Jiu a început să îmbrace haine de sărbătoare
Municipiul Târgu-Jiu a început să îmbrace haine de sărbătoare

Lucrătorii Primăriei Târgu-Jiu au început să monteze ghirlandele și figurinele care vor înfrumuseța orașul de sărbătorile de iarnă.

Împodobirea orașului a început cu zona centrală. Pe bulevardul Constantin Brâncuși au fost montate, deja, ghirlandele care vor fi aprinse pe data de 1 decembrie. De asemenea, pe bulevardul Victoria, din zona pietonală, au început deja să fie montați brăduții luminoși.

Ramona Evulescu, purtător de cuvânt al Primăriei Târgu-Jiu, a spus că se vor folosi ghirlandele din anii trecuți: „Am început deja să ne ocupăm de pregătirea orașului pentru sărbători. Sun amplasați primii brăduți în zona centrală și au fost montate și câteva ghirlande. Se lucrează pe etape și pe cartiere. Încercăm să avem în fiecare cartier câte ceva nou și nu va fi uitată nici insulița din Parcul Central, pentru că acolo au apărut două parcurinoi care trebuie pregătite pentru sărbătorile de iarnă. Toate instalațiile pe care le folosim sut cele din anii anteriori. Încercăm să facem într-un alt mod amplasarea lor și să amplasăm ornamentele într-un mod diferit. Având în vedere că avem ghirlande liniare, care poate să capete diferite forme. Trebuie subliniat faptul că sunt instalații economice, pe leduri, și nu au un consum de energie foarte mare“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite