Hoți prinși cu focuri de armă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patru dintre suspecți au fost arestați
Patru dintre suspecți au fost arestați

Patru suspecți de furt de cablu telefonic au fost prinși de polițiștii din Mătăsari, după ce s-a tras cu un pistol mai multe focuri de avertisment.

Oamenii legii au fost nevoiți să folosească arma din dotare pentru prinderea hoților. „În cursul nopţii trecute, în jurul orei 2:20,  poliţiştii au surprins în flagrant delict patru persoane în timp ce încercau să sustragă cablu telefonic. La apariţia poliţiştilor cele patru persoane au încercat să fugă, fapt pentru care unul dintre poliţişti, după efectuarea somaţiei legale, a executat 2 focuri de avertisment, în plan vertical, ocazie cu care doi dintre suspecţi au fost prinşi şi imobilizaţi de către poliţişti“, a spus George Neagoe, purtător de cuvânt al Poliției Gorj.

Polițiștii au extins cercetările și au stabilit că suspecții sunt bănuiți că au mai comis încă 20 de furturi. „Cu ocazia verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit ca în cursul anului cei doi alături de alte 10 persoane au săvârşit peste 20 de furturi de cablu telefonic pe care l-au valorificat la centrele de colectare a deşeurilor feroase şi neferoase de pe raza municipiului Motru. Având în vedere probatoriul administrat, poliţiştii  au emis pe numele a 11 dintre persoanele implicate, ordonanţă de reţinere pe o perioadă de 24 de ore, aceştia fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj. Cei 11 suspecţi, au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propunere de arestare preventivă“, a spus George Neagoe. Doar Cinci dintre suspecți au fost arestați preventiv.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite