Grigoraş: "Trebuie să uităm foarte repede episodul Rapid"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Înainte de meci, Petre Grigoraş spunea că s-ar mulţumi şi cu o remiză
Înainte de meci, Petre Grigoraş spunea că s-ar mulţumi şi cu o remiză

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraş, a declarat că le-a cerut jucătorilor săi să uite meciul cu Rapid Bucureşti şi să se gândească la cel cu formaţia FCM Târgu Mureş, din etapa a XIV-a a Ligii I.

"Trebuie să uităm foarte repede episodul Rapid şi să păstrăm ce am făcut bine la acest meci. Felicitările mele pentru jocul echipei la meciul cu Rapid, dar până la urmă am luat un sigur punct deşi meritam mai mult. Am avut posibilitatea de-a produce surpriza, dar trebuie să ne mulţumim cu ce am realizat. Avem zece puncte, suntem departe de pluton, aşa că ne gândim serios la meciul cu Târgu Mureş. Cu aceeaşi atitudine vom avea câştig de cauză în multe partide. Sper din tot sufletul ca echipa să arate la fel de bine ca în meciul cu Rapid şi sunt convins că rezultatele nu au cum să nu apară. Jucătorii mei au arătat că pot da mai mult decât până acum şi vor veni şi rezultate mai bune", a spus Grigoraş.

Tehnicianul gorjenilor consideră că nu există meciuri "de şase puncte": "Cu Târgu Mureş e un meci de trei puncte, nu există meciuri de şase puncte. Sunt trei puncte foarte importante însă, pentru că te agaţă de pluton. Sperăm să câştigăm, asta e dorinţa şi speranţa noastră. Alt obiectiv nu există în asemenea condiţii".

Jucătorii echipei Pandurii s-au antrenat miercuri după-amiază la Târgu Jiu, de la pregătire lipsind doar Florin Hidişan şi Ilie Iordache, care sunt accidentaţi.

Partida Pandurii Târgu Jiu - FCM Târgu Mureş, din etapa a XIV-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 14.00, la Turnu Severin

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite