Mandatul de arestare al primarului Florin Pavel a fost prelungit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Pavel
Florin Pavel

Completul de judecată a Tribunalului Gorj a prelungit măsura arestării preventive față de primarul suspendat al comunei Peștișani, Florin Pavel. Acesta are posibilitatea să declare recurs împotriva deciziei care a fost luată de magistrații gorjeni.

Florin Pavel a fost arestat la jumătatea lunii iunie a acestui an pentru luare de mită și abuz în serviciu contra intereselor publice cu consecințe deosebit de grave. Ion Marin, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Gorj, a confirmat că măsura arestării preventive în cazul primarului comunei Peștișani a fost prelungită de către Tribunalul Gorj, sentința putând fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Craiova.
Florin Pavel a solicitat de mai multe ori eliberarea din arest preventiv prin înlocuirea măsurii arestării preventive cu aceea de a nu părăsi localitatea, dar atât Tribunalul Gorj, cât și Curtea de Apel Craiova au respins cererile.

În dosarul penal în care este urmărit penal primarul Florin Pavel au mai fost puși sub acuzare Dian Popescu, președintele PNL Gorj, pentru fals, uz de fals şi dare de mită, Dumitru Pîrvulescu, secretar general adjunct al Ministerului de Finanțe, omul de afaceri Dan Radu Floarea, acuzat de complicitate la abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave, iar, mai nou, trei funcționari din Primăria Peștișani au fost puși sub urmărire penală pentru fals intelectual si favorizarea infractorului.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite