Primarul Pavel rămâne în arest: Curtea de Apel Craiova i-a respins cererea de eliberare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Pavel
Florin Pavel

Curtea de Apel Craiova a respins, ieri, recursul formulat de primarul comunei Peștișani, Florin Pavel, împotriva sentinței Tribunalului Gorj de eliberare provizorie din arest preventiv sub control judiciar.

Instanța de judecată a Tribunalului Gorj a respins, săptămâna trecută, cererea edilului-șef suspendat din funcție de eliberarea din arest preventiv. Apărătorii primarului au declarat recurs împottriva acestei sentințe, care s-a judecat ieri, după ce procesul a fost amânat de Curtea de Apel Craiova, termenul inițial fiind stabilit pentru luni, 23 iulie. Instanța de judecată a respins recursul și a menținut sentința Tribunalului Gorj.
Tot săptămâna trecută s-a judecat și prelungirea mandatului de arestare preventivă. Completul de judecată a decis prelungirea arestării cu încă 30 de zile, însă și, în acest caz, avocații primarului Pavel au făcut recurs. Curtea de Apel a respins luni și acest recurs.

Florin Pavel este acuzat de luare de mită, abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave, fals și uz de fals. Acuzațiile lansate de procurori constau în modul de atribuire a două licitații privind construirea unui campus școlar și a stadionului de la marginea comunei, precum și încheierea în mod ilegal a unui contract de cesiune creanțe.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite