Târgu-Jiu: O fetiţă a fost bătută crunt, cu parul, chiar de tatăl ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: O fetiţă a fost bătută crunt, cu parul, chiar de tatăl ei
Târgu-Jiu: O fetiţă a fost bătută crunt, cu parul, chiar de tatăl ei

O fetiţă de 12 ani din Băleşti a ajuns luni seară la spital împreună cu mama sa după ce au fost bătute cu parul de către tată. Poliţia cercetează pe bărbat pentru loviri şi alte violeţe  dar şi pentru rele tratamente aplicate unui minor. În această seară fiica şi mama ei au fost inetrnate la Centrul de Primire în Regim de Urgenţă din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Protecţia Copilului Gorj.

Filofteia Rădulescu de 37 de ani din comuna Băleşti a ajuns luni seară la Unitatea Primiri Urgenţe împreună cu fiica ei după un scandal monstruos cu soţul său.

Mama le-a spus medicilor că Iulian Rădulescu a venit beat acasă şi a început să înjure şi să facă scandal. La un moment dat, acesta a spart un geam şi i-a sărit soţiei un ciob de sticlă direct în buză.

Agresorul nu s-a oprit aici şi a luat un par să o lovească pe Filofteia. Numai că bărbatul a lovit-o  cu parul în frunte pe Alexandra, fiica cea mică. De asemenea şi fata cea mare, Loredana , în vârstă de 14 ani a fost lovită peste picioare de tatăl violent. Filofteia Rădulescu a făcut plângere în această după-amiază la poliţie împotriva soţului agresor.

Alexandra este elevă în clasa a V-a la Şcoala Generală din Tălpăşeşti şi este premiantă.

Vom reveni mâine cu întreaga poveste a Alexandrei şi mamei ei agresate de tată.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite