Trei zile de muzică adevărată la Târgu-Jiu: începe Festivalul Naţional de Folk şi Baladă «Poarta Sărutului»

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Baniciu
Mircea Baniciu

Festivalul Naţional de Folk şi Baladă «Poarta Sărutului» își va deschide porțile vineri 10 august. Concertele vor avea loc pe scena Teatrului de Vară din Târgu-Jiu.  

Cea de-a XI a ediţie  a Festivalului Naţional de Folk şi Baladă «Poarta Sărutului» se va desfășura în perioada 10-12 august la Teatrul de Vară din Târgu-Jiu. Evenimentul muzical este organizat de Școala Populară de Artă Târgu-Jiu. Pe scena festivalului vor urca unii dintre cei mai mari artiști din țară din domeniul folkului, cum ar fi Ducu Bertzi, Doru Stănculescu sau Mircea Baniciu.

Directorul Şcolii Populare de Artă , Viorel Gârbaciu, a precizat că festivalul de folk a devenit deja o tradiție în orașul de pe malul Jiului și că va aduna pe scena Teatrului de Vară toată «crema» folkului românesc: „Intrarea este liberă. Toți târgujienii sunt așteptați la trei zile de muzică adevărată“.
Vineri, în prima zi a festivalului, recitalurile vor fi susținute de Ducu Bertzi, Emeric Imre, Cristian Buică, Bebe Paraschivescu și Adi Beznă. Concertele de excepție vor continua și sâmbătă, când pe scena festivalului vor urca Doru Stănculescu, Sorin Minghiat, Dinun Olărașu, Florin Camen, Dan Vană. Evenimentul muzical se va încheia duminică prin recitalurile susținute de Mircea Baniciu, Adrian Ivanischi, Marius Bațu și Eugen Avram.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite