Începe Festivalului Național de Umor „Ion Cănăvoiu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Festival Ion Cănăvoiu
Festival Ion Cănăvoiu

Festivalului Național de Umor „Ion Cănăvoiu” debutează astăzi, de la ora 17.00. Deschiderea va avea loc la sala de lectură din cadrul Bibliotecii Județene «Christian Tell».

Manifestarea, care se desfășoară de două decenii, va avea loc în acest an în perioada 19-21 octombrie. Festivitățile de deschidere vor avea loc la Biblioteca Județeană ,,Cristian Tell”, în prezența juriului național, a invitaților, a organizatorilor și a oamenilor de cultură din județul Gorj. Amfitrionul acțiunii va fi Ion Cepoi, directorul Direcţiei Judeţene pentru Cultură, Culte şi Patrimoniul Cultural, Ion Cepoi. Cu acest prilej se vor desfăşura lansări de cărţi şi reviste, expoziţie miniature.

Festivalul este organizat de Consiliul Judeţean Gorj, prin Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană „Christian Tell”, Şcoala Populară de Artă, Asociaţia Epigramiştilor din România, Asociaţia Naţională a Caricaturiştilor, Grupul de publicaţii „Flacăra”, Liga Culturală „Fiii Gorjului”, Consiliul Local şi Primăria Runcu, Societatea Umoriştilor Gorjeni.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite