FOTOGALERIE Explozia de la Târgu-Cărbunești în imagini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Explozia a afectat trei locuințe
Explozia a afectat trei locuințe

O deflagrație de mari proporții i-a trezit marți dimineață pe locuitorii orașului Târgu Cărbunești. Un apartament a fost distrus, iar trei oameni au fost răniți în urma unei explozii produse de la o acumulare de gaze.

Pompierii ajunși la fața locului au stabilit că deflagrația s-a produs din cauza unei improvizații la furtunul de alimentare cu gaze a aragazului. „S-a produd o explozie la unul dintre apartamente, urmat de un incendiu. Am intervenit cu două autospeciale șți un echipaj SMURD pentru salvarea și evacuarea persoanelor surprinse în apartamentele de la nivelurile superioare și inferioare. Am evacuat 20 de persoane adulte și șase copii“, a spus Aurelian Negrea, șeful Detașamentului de Intervenție Târgu-Jiu. Locatarii spun pompierii au ajuns cu întârziere.



Două victime, soț și soție, au fost rănite grav în urma exploziei din Târgu Cărbunești. Acestea au fost transportate cu elicopterul la un spital din București. Primarul orașului Târgu Cărbunești, Mihai Mazilu, a spus că cei doi răniți au intrat în operație, dar au șanse minime de supraviețuire: „Prezintă răni pe 80% din suprafața corpului. Medicii spun că nu prea sunt șanse de reușită“.

Primăria Târgu Cărbunești a dispus efectuarea unei expretize pentru a se stabili dacă în cele trei locuințe afectate de explozie se mai poate locui în condiții de siguranță. Primăria le-a pus la dispoziție cazare într-un cămin și masă. Mai mult decât atât, prin cartierele orașului au fost puse afișe cu privire la ajutarea persoanelor sinistrate.

Explozia a avut loc în urma unei acumulări de gaze Doi soți au fost răniți grav Locuințele afectate vor fi experivate
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite