Una dintre victimele exploziei din Târgu-Cărbunești a decedat în această dimineață

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Explozia a fost devastatoare
Explozia a fost devastatoare

Gheorghe Bîţu, bărbatul rănit grav în explozia din Târgu-Cărbuneşti, a decedat, în această dimineaţă, la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

Victima avea arsuri pe mai mult de 80 la sută din suprafața corpului, iar medicii i-au aocrdat șanse minime de supraviețuire. Gheorghe Bîțu va fi înmormântat în județul Dâmbovița. Acesta avea doi copii, unul dintre ei fiind rănit în explozia de la începutul acestei săptămâni. Soția lui se află și ea în stare gravă. Constantin Târziu, directorul Spitalului de Urgență din Târgu-Cărbunești, a precizat că angajașii unității sanitare vor face donații pentru familia care a fost greu încercată în ultima perioadă: „La soție, se menține starea pe care o are. Cadrele medicale de la fiecare secție a spitalului va face o anumită donație, alături de primărie și mai mulți vecini, pentru a acoperi o parte din costurile de înmormântare“.

Explozia a avut loc în dimineața zilei de luni. Deflagrația s-a produs din cauza unor scurgeri de gaz de la aragaz. Trei membrii ai familiei au fost răniți, cei doi soți fiind în stare foarte gravă. Aceștia au fost transportați în aceeași zi cu elicopterul la Spitalul de Arși din București. De asemenea, trei apartamente au fost afectate din cauza exploziei.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite