Afacerist bucureștean, reținut pentru evaziune fiscală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administratorul mai multor firme care desfășurau activități în domeniul minier pe raza județului Gorj a fost reținut de polițiștii gorjeni pentru evaziune fiscală.

M.Willy, de 43 ani, din municipiul Bucureşti, este acuzat de evaziune fiscală. În urma cercetărilor efectuate de către ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor şi cu sprijinul poliţiştilor din cadrul I.P.J. Prahova şi Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Gorj sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, a fost dispusă măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore.
În fapt, din actele de cercetare efectuate până în prezent, s-a stabilit că M.Willy, în calitate de administrator al unor societăţi ce desfăşurau activităţi comerciale în domeniul minier pe raza judeţului Gorj, în perioada noiembrie 2009 – aprilie 2010, nu a înregistrat în evidenţele contabile veniturile realizate din activităţile presatate cauzând bugetului de stat un prejudiciu în cuantum de 461.241 lei. Suspectul s-a sustras urmăririi penale fiind depistat pe raza judeţului Prahova şi condus la sediul I.P.J. Gorj pentru audieri. Suspectul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj“, a spus George Neagoe, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite