Târgu-Jiu: Evans şi jucătorii săi, învingători la All Star Game 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Theo Evans
Theo Evans

Antrenorul Energiei Rovinari Theo Evans a fost desemnat să conducă echipa Sudului la ediţia din acest an a All Star Game care a avut loc aseară la Oradea.

Din echipa americanului au făcut parte şi patru jucători care evoluează la cele două echipe oltene, Trim, Barber şi Căpuşan de la Energia Rovinari şi Basset de la SCM U Craiova. Echipa Sudului din care au făcut parte cei patru „olteni” s-a impus cu scorul de 105-103 în faţa echipei Nordului care a fost condusă de antrenorul Timişoarei, Dragan Petricevic. La ediţia din acest an a galei baschetului românesc au lipsit jucătorii de la Asesoft care au boicotat competiţia. Gorjenii Barber şi Căpuşan s-au duelat la concursul de slam dunk, concurs câştigat de Barber după finala disputată cu colegul său de la Energia.
Kibwe Trim a fost principalul marcator al echipei Sudului cu 17 puncte, Barber adunând 14 puncte, iar Căpuşan 10. Tot în echipa lui Theo Evans a evoluat la Oradea şi gorjeanul Fometescu de la Dinamo care nu a evoluat decât pe final de joc fiind accidentat.




Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite