Târgu-Jiu: Vukas: „Pentru prima dată în viaţă m-am gândit că voi muri!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Extrema dreaptă a Energiei Pandurii, Milan Vukas, vrea să joace din nou handbal, după ce a câştigat lupta cu cancerul.

Diagnosticat în octombrie anul trecut cu cancer testicular, sârbul Vukas a trecut prin clipe de coşmar, de la şocul acestei veşti şi până la tratamente care au dus la căderea părului.

La 23 de ani, handbalistul a început lupta cu boala, încurajat de medici, dar şi de alte cazuri de sportivi celebri care au trecut prin aceeaşi situaţie şi au învins. După şase luni de chin, Milan Vukas s-a vindecat. Acum vrea să ducă o viaţă normală, dar nu se gândeşte să renunţe la handbal.

image

Preşedintele Gore Popescu este alături de jucătorul sârb al Energiei care a câştigat lupta cu cancerul

De regulă, când afli că suferi de o boală cum este cancerul, te gândeşti mai mult la cât mai ai de trăit. Aşa a făcut şi Vukas, până când a ajuns la o clinică specializată din Belgrad, unde i s-au dat asigurări că poate fi salvat. „Nu ştiam ce să cred, pentru prima dată în viaţa mea m-am gândit că voi muri! E un sentiment foarte rău. Am doar 23 de ani, e cumplit să treci prin asta. Dar după ce mi s-a pus diagnosticul şi am vorbit cu medicii de la Belgrad m-am mai liniştit. Medicul meu mi-a spus că trebuie să fac chimioterapie, iar după o nouă scanare vom vedea care e rezultatul“, a povestit sârbul.
 

Milan Vukas a povestit pentru Adevărul prin ce a trecut în lupta cu cancerul. Mai multe amănunte în ziarul de azi.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite