Târgu-Jiu: Apostol, Trim şi Darby, suspendaţi după ce s-au bătut pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei jucători de la Energia Rovinari au fost suspendaţi de Comisia de Disciplină după bătaia de la Târgu Jiu din timpul meciului din cel de-al doilea meci din play-out cu Gladiator Cluj Napoca. Apostol, Trim şi Darby au fost sancţionaţi alături de alţi trei jucători ai oaspeţilor participanţi şi ei la incidente.

Comisia de Disciplina a Federaţie Române de Baschet s-a reunit aseară pentru analiza incidentelor care au avut loc în cel de-al doilea sfert al meciului de la Târgu Jiu din cel de-al doilea meci din play-aut dintre Energia şi Gladiator. La partida respectivă patru dintre jucătorii fiecărei echipe au fost descalificaţi pentru că s-au bătut între ei pe teren.

Membrii comisiei au analizat imaginile de la acest meci şi au studiat raportul întocmit de oficialii de la acest meci, constatând că actele de violenţă au fost declanşate de gestul nesportiv al jucătorului Rares Apostol  de la Energia Rovinari. Acesta a fost suspendat pentru patru etape în timp ce ceilalţi participanţi la incidente au primit o suspendate de câte trei etape. Astfel, au mai fost suspendaţi jucătorii Trim şi Darby de la Energia precum şi Levi, Freemann şi Bishop de la Gladiator Cluj.
Tot în urma analizei imaginilor video, membrii comisiei au decis că  jucătorii Kevin Tyner (Energia Rovinari) şi Leroy Dawson (Gladiator Cluj), descalificaţi şi ei în timpul jocului, nu au comis vreun act care să intre sub incidenţa Regulamentului de Disciplina al Federaţiei de Baschet, cei doi nefiind supendaţi.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite