Dumitru Pârvulescu a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul director adjunct al Direcției Finanțelor Publice Gorj, Dumitru Pârvulescu, care ocupă în prezent funcția de director general în cadrul Ministerului de Finanțe, reținut pentru 24 de ore sub acuzația de instigare la abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave, a fost dus în această seară la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Dumitru Pârvulescu nu s-a simțit prea bine, după ce a aflat vestea că își va petrece noaptea în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj, pe numele său fiind emis un mandat de reținere pe 24 de ore. Medicii au constatat că acesta avea glicemia scăzută și i-au efectuat un tratament corespunzător, după care s-a întors în Centrul de Reținere și Arest Preventiv.

Dumitru Pârvulescu a fost audiat luni aproape patru ore. Acesta este pus sub acuzare în același dosar în care primarul comunei Peștișani, Florin Pavel, este arestat preventiv de mai multe luni, fiind acuzat de luare de mită și abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave. Conform oamenilor legii, Dumitru Pârvulescu este cel care a inițiat încheierea unui contract de cesionare de creanțe între Primăria Peștișani și firmele afaceriștilor Dan Radu Floarea și Doru Șerban, zis Habitu. Prin acesta, primăria se angaja să vireze în contul firmei lui Habitu suma de 25 miliarde de lei vechi, o datorie pe care societatea lui Dan Radu Floarea o avea de primit în contul unor lucrări de contrucție realizate la un campus școlar.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite