Traficul spre Rovinari va fi blocat timp de o săptămână. Vezi pe ce rute se poate circula!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În orașul Rovinari nu se va mai ajunge pe ruta normală, asta pentru că traficul în cartierul Romanești, la ieșirea sau intrarea în Târgu-Jiu, va fi blocat începând din data de 25 iulie și până la sfârșitul lunii iulie.

În această perioadă se vor efectua lucrări de consolidare a pasajului feroviar.  Autovehiculele care au o masă maximă autorizată mai mare de 7,5 tone vor avea cel mai mult de ocolit. Acestea vor putea ajunge la Rovinari pe următorul traseu: str. Calea Severinului - DN 67 Câlnic – DJ 674 C Şomaneşti – DN 66 Vîrţ. Maşinile cu  masa maximă autorizată sub 7,5 tone vor putea intra pe DN 66 pe următorul traseu: str. Victoria – DJ 663 A Văcarea – DJ 663 Tîlveşti – DC 62 Urecheşti – DN 66 Drăguţeşti.
Șoferii de autocamioane și de mașini cu masa mai mare de peste 7,5 tone vor avea de ocolit mai mult de zece kilometri. „După ce că drumul către Rovinari se află într-o stare foarte proastă, acum trebuie să mai și ocolim. Nu mi se pare că este normal așa ceva. Cine ne plătește nouă combustibilul pe care îl consumăm în plus. Noi trebuie să transportăm oamenii la Rovinari și de la Rovinari în Târgu-Jiu. O să majorăm biletul pentru o săptămână?“, spune un șofer de microbuz.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite