Pandurii vor să-și păstreze invincibilitatea pe teren propriu în fața dinamoviștilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii clubului Pandurii speră ca Pandurii să treacă repede peste înfrângerea suferită la Constantanța, în fața echipei lui Gheorghe Hagi, și jucătorii să se concentreze pentru meciul din această seară în fața echipei Dinamo.

Marian Dinu, antrenorul secund al echipei Pandurii, speră ca jucătorii să se concentreze asupra meciului cu Dinamo și să nu se mai gândească la rezultatul de la Constanța: „Şi la meciul cu Steaua am avut ocazii, şi la Constanţa la fel, am ratat şi un penalty, dar sper să trecem peste această situație mai neplăcută. Nu mai e timp să plângem. Doar că pentru noi era o oportunitate să ne distanţăm şi să prindem locul 2 şi atât”.

Marian Dinu spune că, pentru Pandurii, Cupa României este o șansă de a ajunge mai ușor într-o cupă europeană: „Este o bună oportunitate de a accede mai uşor şi a ajunge într-o cupă europeană, mai uşor decât din campionat, obiective pe care le au toate cele opt echipe ce se vor califica mai departe. Pentru noi, ambele competiţii, cupa şi campionatul, sunt importante. Dacă vom reuşi să ne calificăm, e bine, dar vom trata fiecare meci serios. Avantajul e de partea noastră pentru că jucăm acasă, având şi suportul publicului, sper să ne calificăm mai departe. Noi acasă am jucat peste nivelul altor echipe, sper să o facem şi joi seara””,

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite