Dian Popescu nu are voie să părăsească municipiul Târgu-Jiu până la 1 septembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instanța de judecată a Tribunalului Gorj a admis în parte cererea depusă de Dian Popescu, președintele PNL Gorj, și de fratele lui, Titus, de revocare a măsurii interdicției de a părăsi municipiul Târgu Jiu.

Completul de judecată a decis să prelungească măsura obligării de a nu părăsi localitatea doar până la data de 1 septembrie, după care cei doi frați pot să se deplaseze oriunde pe teritoriul țării. În plus, instanța de judecată a mai decis ca cei doi să nu i-a legătura direct sau indirect cu experţii desemnaţi prin ordonanţa procurorului din data de 12 iulie, „fiind exceptaţi de la interdicţie experţii recomandaţi de către cei doi inculpaţi“. „Menţine restul dispoziţiilor ordonanţei de prelungire a măsurii preventive. Respinge ca inadmisibilă cererea de înlocuire a măsurii obligării de a nu părăsi localitatea dispusă prin ordonanţa nr. 422/P/2012 din 25.07.2012 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj cu măsura obligării de a nu părăsi ţara“, se mai precizează în hotărârea instanței, care poate fi atacată cu recurs.
Dian Popescu este acuzat de dare de mită, fals şi uz de fals în dosarul în care primarul comunei Peştişani, Florin Pavel, este arestat preventiv.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite