Deschidere de stagiune la Teatrul Dramatic «Elvira Godeanu»

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teatru Dramatic «Elvira Godeanu» își deschide porțile
Teatru Dramatic «Elvira Godeanu» își deschide porțile

Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu va deschide, sâmbătă seară, stagiunea teatrală 2012-2013 cu piesa „Viața teatrală”, scrisă și regizată de Achille Roselletti.

Piesa, care va fi prezentată în premieră mâine seară, de la ora 19.00, este o comedie muzicală. Actorul Ion Alexandrescu a spus că spectacolul prezintă viața actorului din spatele scenei: „Este o poveste dulce-amară despre viața artistului din spatele cortinei. Întâlnirea cu publicul este așteptată de toți colegii mei, iar rolul meu este destul de ingrat. Aș putea spune că este ceea ce se numește un personaj negativ. Acțiunea se întâmplă în Italia“.

Marian Negrescu, directorulș Teatrului Dramatic «Elvira Godeanu», a spus că stagiunea este una specială pentru că marchează 20 de ani de existență a teatrului din Târgu Jiu: „Începe o stagiune cu totul specială. Este stagiunea cu numărul 20. Anul viitor, teatrul împlinește 20 de ani de la înființare. La trei săptămâni după această premieră, va avea loc o nouă premieră, scrisă de Slavomir Mrojek și se cheamă «Emigranții». O să continuăm cu o capodoperă: «Tache, Ianche și Cadîr»“.

Până la sfârșitul acestui an, pe scena teatrului vor fi prezentat piese din stagiunile trecute care au avut un mare succes: „Stress”, „Patul Oval” și „Me and my girls”.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite