Târgu-Jiu: A încercat să se împrumute în bancă pentru a plăti datoriile la utilităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maria Furdui, din cartierul Lotrului, are datorii de 2000 de lei şi a încercat să se împrumute în bancă pentru a scăpa de restanţele la apă şi canal.

Din cauza întârzierilor la plata facturilor reprezentând servicii de furnizare apă şi de canal operatorul regional SC Aparegio SA va acţiona datornicii în instanţă. Cea mai mare datorie se înregistrează la asociaţia de locatari nr. 129 din Târgu-Jiu, care se ridică la aproximativ 20.000 de lei. Unul dintre locatari a încercat să se împrumute în bancă pentru a achita factura la apă şi canal. Maria Furdui, de 51 de ani, a rămas fără serviciu şi are un copil. Soţul femeii este pensionat pe caz de boală. Are o datorie de 1900 de lei şi spune că nu are posibilitate să o achite. „De doi ani nu am mai plătit nimic la asociaţie. Am încercat să mă împrumut la bancă, dar nu se oferă credite pentru persoanele pensionate pe caz de boală. Nu ştiu încotro să o apuc. Soţul are o pensie de 450 de lei“. 
 Maria Furdui a lucrat până anul trecut ca femeie de servici şi spune că la vârsta ei nu o mai angajează nimeni. Se teme că datoriile se vor strânge şi mai mult, iar statul îi va lua apartamentul.

Ascultă declaraţiile Mariei Furdui.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite