Dan Diaconescu candidează împotriva lui Victor Ponta pe Colegiul 6 din Gorj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatura liderului PP-DD, Dan Diaconescu, a fost depusă aseară la Biroul Electoral Județean, la numai câteva ore diferență după ce Victor Ponta a venit personal și s-a înscris în cursa pentru un nou mandat de deputat din partea Gorjului.

Reprezentanţii PP-DD au ajuns în jurul ore 21.00 la sediul Biroul Electoral Judeţean Gorj, pentru a depune listele cu candidaţii. Printre cei înscriși în cursa electorală se numără și Dan Diaconescu, președintele partidului, care va candida pe același colegiu ca și premierul Victor Ponta. Cei doi se vor înfrunta pe Colegiul 6.

Victor Ponta a fost prezent ieri, în Gorj, cu ocazia vizitei președintelui Parlamentului European. Premierul a spus cu privire la candidatura lui Dan Diaconescu că toți candidații sunt bineveniți: „Mulţi au venit şi au plecat. Toată lumea e binevenită la Gorj. Cum e vorba, lung e drumul Gorjului. Dar nu asta e problema, problema e că Gorjul e un judeţ dezavantajat de ceea ce s-a întâmplat în România după 1990. Încet-încet am început să reconstruim această zonă şi să dăm oamenilor o speranţă de a trăi aici, de a trăi o viaţă mai bună”.

Președintele PSD a declarat că USL are șanse să câștige în Gorj toate colegiile electorale: „Este un obiectiv rezonabil şi posibil ca USL să câştige cu peste 50% toate cele opt colegii din Gorj. De altfel, în 2008, când eram separaţi de PNL, noi am avut patru colegii cu peste 50% şi celelalte în apropiere, acum, împreună cu colegii liberali da, cred că vom câştiga toate cele opt colegii”.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite