Tărgi performante pentru Spitalul Județean de Urgență doar cu spijinul târgujienilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actualele tărgi sunt uzate
Actualele tărgi sunt uzate

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a întocmit un proiect, în valoarea de 5.000 de euro în vederea achiziționării de tărgi perfomante pentru transportul pacienților. Proiectul a fost depus pentru obținerea finanțării în cadrul unui program derulat de o bancă și va primi banii dacă va fi votat de cei care accesează site-ul.

Conducerea spitalului din Târgu-Jiu cere ajutorul locuitorilor orașului pentru a intra pe site-ul raiffeisencomunitati/program-de-granturi.ro și să voteze proiectul privind achiziționarea tărgilor. „Este depus în numele Spitalului Județean de Urgență și este un proiect pentru achiziționarea unor tărgi de transport pacienți, tărgi performante. Pentru ca proiectul nostrum să câștige finanțarea, trebuie votat de cât mai multe persoane. Poate pare un lucru minor să îți dorești niște tărgi, dar chiar avem nevoie de ele, mai ales că mă tot bântuie întâmplarea de astă-iarnă, când un pacient supraponderal a alunecat de pe o targă. Nu este foarte greu ca lumea să voteze, nu durează foarte mult. Trebuie să acceseze site-ul, să își facă un cont și apoi să voteze. Le mulțumim pentru ajutor. Proictul este pentru binele tuturor pacienților”, a spus doctoral Cristina Căliman, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu și inițiatoarea proiectului.

În momentul de față, tărgile aflate în dotarea spitalului sunt vechi de câteva decenii și nu suportgă o greutate mai mare de 120 kilograme. La în ceputul acestui an, un bătrân supraponderal, grav bolnav, a căzut de pe targa cu care era transportat și a decedat.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite