Femeie din Tismana, acuzată de contrabandă cu țigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din orașul Tismana a fost prinsă în mașina pe care o conducea cu 500 pachete de țigări netimbrate și fără acte de proveniență.

Suspecta, în vârstă de 39 de ani, este acuzată de contrabandă și a fost reținută, pentru că nu a recunoscut că țigările urmau să fie vândute, ci a susținut că le-a cumpărat pentru consumul propriu.
Femeia s spus că singura ei vine este că fumează. Mașina condusă de aceasta a fost oprită în trafic. „Poliţişti din cadrul I.P.J Gorj, împreună cu lucrători din cadrul I.J.J. Gorj, cu sprijinul de specialitate al DGIPI Gorj, au oprit pentru control un autoturism  identificat în trafic pe W.O., de 39 ani, din localitatea Tismana, judeţul Gorj, în timp ce transporta cantitatea de 500 pachete ţigări provenind din contrabandă. În baza probatoriului administrat poliţiştii au luat faţă de suspectă, măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propunere de arestare preventivă“, a spus George Neagoe, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite