"U" Cluj este interesată de un fundaş de la Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul Universitatea Cluj este interesat de transferul fundaşului echipei Pandurii Târgu Jiu, Constantin Grecu, a anunţat preşedintele grupării gorjene, Eugen Pârvulescu.

"Există un interes al celor de la «U» Cluj pentru Constantin Grecu, dar am hotărât că numai în cazuri excepţionale să mai plece jucători de la echipa noastră. Aşteptăm clubul din Cluj la negocieri pentru a decide ce înseamnă un caz excepţional", a spus Pârvulescu.

Antrenorul Petre Grigoraş a declarat că deocamdată fundaşul negociază în această perioadă prelungirea contractului cu gruparea Pandurii. "Grecu a fost pe lista multor echipe, au mai fost şi alţii interesaţi de el, nu numai Universitatea Cluj. Deocamdată e sub contract cu clubul. Dacă va fi o ofertă care să-i ameţească pe cei de la club atunci e posibil să-i dea drumul, dar eu ştiu că el e în discuţii cu noi pentru prelungirea contractului. A avut o întrevedere cu conducerea pentru că e în ultimul an de contract", a explicat tehnicianul.

Grigoraş a adăugat că în cazul în care Grecu va pleca la Universitatea Cluj va căuta un înlocuitor. "Sunt problemele conducerii, eu mi-am exprimat părerea despre el şi despre lot, dar până la urmă dacă se va ajunge la un numitor comun pentru a pleca nu o să avem ce face pentru că dragoste cu de-a sila nu se face. Dacă va pleca o să trebuiască să găsim înlocuitor pentru el, dar din punctul meu de vedere cred că nu se pune problema să plece acum", a mai spus Petre Grigoraş.

Fundaşul Constantin Grecu, în vârstă de 23 de ani, a evoluat până acum numai la Pandurii Târgu Jiu cu o întrerupere de o jumătate de sezon în care a fost împrumutat la CSM Râmnicu Vâlcea. Grecu are 64 de meciuri jucate pentru Pandurii Târgu Jiu în Liga I.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite