FOTOGALERIE Laboratorul informatic de ultimă generație la Colegiul Național «Spiru Haret»

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii vor lucra pe tablete
Elevii vor lucra pe tablete

Colegiul Național «Spiru Haret» din Târgu-Jiu a fost dotat cu un laborator informatic de ultimă generație, ca urmare a unui program pilot. Liceeni vor lucra nu pe calculatoare, ci pe tablete care pot fi folosite apoi ca laptop.

Laboratorul a fost donat Colegiului «Spiru Haret» în cadrul unui program pilot derulat de Politehnica București și firma Siveco. Gheorghe Gorun, directorul unității de învățământ,  a precizat că Victor Ponta nu a venit cu mâna goală, iar școala pe care o conduce a primit un laborator informatic de ultimă generație: „Domnul prim ministru nu a venit cu mâna goală la Târgu-Jiu și la Colegiul Național «Spiru Haret». A făcut o donație, în numele guvernului, o donație pentru un laborator de informatică dotat cu platforme de ultimă generație, care va rămâne la dispoziția elevilor și a profesorilor“.

Tabletele sunt de ultima generație Și Victor Ponta a aflat cum funcționează laboratorul Elevii vor lucra pe tablete

Premierul Ponta a vizitat laboratorul informatic  „Laboratorul pe care îl vizitez și eu împreună cu profesorii din colegiu este un proiect pilot. Îmi doresc ca în următorii patru ani să existe un asemenea laborator în fiecare școală din România“, a spus Ponta. Premierul a participat la o lecție de fizică predată pe tehnologia de ultimă generație a laboratorului. Elevii Colegiului Național «Spiru Haret» vor avea la dispoziție tablete pentru a deprinde lecțiile mult mai rapid.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite