Numirea noului prefect de Gorj a fost amânată după de 13 august. Află motivul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Claudiu Teodorescu
Radu Claudiu Teodorescu

Claudiu Radu Teodorescu a fost anunțat de reprezentanții Ministerului Administrației și Internelor că numirea sa în funcția de prefect al județului Gorj a fost amânată după data de 13 august.

Amânarea a fost solicitată chiar de premierul Victor Ponta, pentru că acesta dorește să participe la instalarea celui mai tânăr prefect din țară, iar, în perioada următoare, programul acestuia est6e foarte aglomerat. „Din câte am discutat, domnul prim-ministru dorește să participe la învestirea mea. Hotărârea de guvern va apărea după data de 13 august, atunci când va veni din concediu Liviu Andrei“, a spus Claudiu Radu Teodorescu.

Acesta a absolvit, în anul 2004, Facultatea de Ştiinţe Juridice din cadrul Universităţii «Constantin Brâncuşi» din Târgu-Jiu şi, în anul 2007, Şcoala Naţională de Ştiinţe Politice şi Administrative Bucureşti. De opt ani îşi desfăşoară activitatea în cadrul administraţiei parlamentare, în ultima perioadă fiind şeful cabinetului parlamentar al lui Victor Ponta.
În perioada 2005-2008 a fost consilier local în localitatea Baia de Fier, iar din anul 2008 a ocupat postul de consilier judeţean. Claudiu Radu Teodorescu a mai îndeplinit şi funcţia de preşedintele al Consiliului de Administraţie al Spitalului de Pneumoftiziologie «Tudor Vladimirescu» din Dobriţa.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite