Cazare Săcelu: Vezi aici cât te costă un sejur de cinci nopţi în singura staţiune din Gorj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă vreţi să petreceţi concediul în staţiunea Săcelu, trebuie să ştiţi că pensiunile şi hotelurile oferă în această perioadă tarife accesibile pentru toate buzunarele.

Pensiunea Lucica de trei stele, aflată la 500 de metri de bazinele cu apă termală, dispune de camere cu pat dublu, televizor, baie cu apă caldă permanent. În plus, este dotată cu calculator cu conexiune la internet, biliard, masă de tenis, teren de tenis, plajă pe malul râului Blahniţa, bar, bucătărie cu aragaz , combină frigorifică , cuptor cu microunde. Cinci nopţi de cazare într-o cameră dublă costă 300 de lei. Copiii beneficiază de cazare gratuită.  Telefon 0722 525523 sau 0253 275565.
Vila Teodora are zece camere cu pat dublu, fiecare cameră beneficiind de baie proprie, televizor, frigider, acces internet şi balcon, restaurant cu 80 de locuri, sală de conferinţe dotată cu videoproiector, home cinema, parcare proprie, terasă de vară, piscină, sala de conferinte
şi piscină cu apă sarătă. Cazarea costă 70 lei pe noapte. Telefon 0253275717.

Aici pot veni toţi cei care au probleme de sănătate.  Băile Săcelu sunt situate în Subcarpatii Olteniei, pe unul dintre cei mai vestici sâmburi de sare din Subcarpati şi reprezintă un veritabil loc de relaxare pentru cei din zona Olteniei.
Apele sunt recomandate pentru afecţiuni reumatice, iar izvoarele, situate nu departe de bazine, pentru afeţiuni ale ficatului şi ochilor.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite