Cățelușă gestantă, blocată timp de trei zile într-un adăpost din scara unui bloc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cățelușa a fost salvată de un locatar
Cățelușa a fost salvată de un locatar

O cățelușă gestantă a stat trei zile închisă într-un adăpost pe care îl găsise în scara unui bloc din cartierul Plopilor, din municipiul Târgu-Jiu, din cauză că ieșirea a fost blocată cu pietre.

Asociația pentru Protecția Animalelor «Pro Animals» va face o sesizare penală pentru un act de cruzime față de o cățea gestantă. Trei persoane, printre care și administratorul asociației, sunt suspectate de comiterea acestei fapte. Unul dintre locatarii blocului a auzit timp de câteva zile cum cățeaua lătra, pentru că nu mai putea să iese din locul în care se adăpostea, pentru că ieșirea era blocată cu pietre. Maidanezul a fost eliberat după mai multe zile de captivitate.
Carmena Șerbănoiu, președinta Asociației pentru protecția Animalelor «Pro Animals», a precizat că va depune o plângere penală, pentru ca cei vinovați de această faptă de o cruzime fără margini să fie trași la răspundere: „Aștept să primesc declarațiile martorilor și voi face o plângere direct la parchet împotriva individului sau indivizilor care au făcut acest gest. Oamenii au spart zidul și au eliberat cățeaua. Este ceva barbat și un act de cruzime de neînchipuit. Dacă va fi respectată legea, fapta reprezintă un act de cruzime ieșit din comun, ceea ce înseamnă infracțiune și se sancționează cu închisoare de la șase luni la trei ani sau cum amendă penală“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite