Peste 400 de locuri de muncă pentru absolvenți

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O mare parte dintre absolvenți au plecat dezamăgiți
O mare parte dintre absolvenți au plecat dezamăgiți

Cei 39 de angajatori care au participat, ieri, la Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenți din județul Gorj au pus la dispoziția acestora 430 de locuri de muncă.

Sute de tineri au venit la Bursă pentru a-și găsi un loc de muncă. Acțiunea a avut loc la Casa de Cultură din Târgu-Jiu și a fost organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Gorj. Tinerii au venit în număr foarte mare cu speranța că își vor găsi un loc de muncă. „Am terminat liceul și am vrut să mă angajez mai înainte și apoi să intru la facultate. Aș vrea să mă angajez în domeniul militar. Mi-au spus să trec pe la birou ca să obțin mai multe informații“, a spus Forin, în vârstă de 19 ani. Bogdan căuta să se angajeze ca ospătar: „Sunt încrezător că o să-mi găsesc un loc de muncă. Aș prefera să lucrez ca ospătar sau chelner. Nu am pretenții la salariu“.

Romeo Chiriac, directoru AJOFGM Gorj, a spus că doar o mică parte dintre locurile de muncă oferite au fost destinate persoaneor cu studii superioare: „Am contactat 280 de agenți economici, iar în sală au fost prezenți sunt 39 de angajatori. Din totalul de 439 de locuri de muncă opferite, 51 sunt destinate celor cu studii superioare. Se caută posturi de inginer mecanic, ingineri electromecanic șiinginer silvic“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite