Pensionarii din Târgu-Jiu se vor distra la Balul Vârstei a III-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pensionarii se vor distra la ziua lor
Pensionarii se vor distra la ziua lor

Sute de pensionari din municipiul Târgu-Jiu se vor distra luni, 1 octombrie, de Ziua Internațională a Vârstnicilor. Ca în fiecare an va avea loc un bal la care sunt așteptați să participe peste 600 de pensionari din Târgu-Jiu.

Primăria municipiului Târgu-Jiu va organiza luni o serie de manifestări pentru a sărbătorii  Ziua Internațională a Vârstei a Treia. Un concurs de șah va avea loc la Clubul Vârstei a III-a din strada Olteniței, iar, apoi, în Parcul Central, Fanfara «Armonia» va susține un rcital cu melodii de promenadă.
Cel mai important eveniment al zilei va fi Balul Vârstei a III-a, care va începe la ora 17.00, la un restaurant din centrul municipiului Târgu-Jiu. Pe lângă masa festivă de care vor avea parte pensionarii, aceștia vor mai putea participa la un concurs de dans dotat cu premii, o tombolă, iar ce care sunt născuți pe data de 1 octombrie vor fi sărbătoriți. Programul muzical va fi asigura de interpreții de la Ansamblurile «Doina Gorjului» și «Maria Lătărețu». „Aștept de un de zile acest bal, pentru că m-am distrat foarte bine și anul trecut. Este un eveniment deosebit la care abia aștept să vin. Îmi plac ansamblurile folclorice din Târgu-Jiu“, a spus o pensionară din Târgu-Jiu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite