Zeci de alegători din Bâlteni, anchetați de DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurotii anticorupție efectuează în acest moment audieri în comuna gorjeană Bâlteni. Anchetatorii intră în curțile oamenilor și îi întreabă dacă au fost la vot.

În comuna Bâlteni se află trei echipe de procurori din cadrul Direcție Naționale Anticorupție (DNA). Oamenii legii intră în gospodăriile oamenilor cu listele electorale la subraț și îi întreabă pe localnici dacă au votat și dacă își recunosc semnătura. Zeci de persoane au fost audiate de procurori. Anchetatorii au ajuns chiar și într-un sat de rudari, unde au făcut audieri în rândul localnicilor. Procurorii nu au vrut să facă nicio declarație reprezentaților mass media, limitându-se să spună că există birou de presă care furnizează informațiile publice. Un puști din satul de rudari s-a pus chiar în fața mașinii procurorilor pentru a-i împiedica să plece pe oamenii legii, pentru ca jurnaliștii să aibe posibilitatea să le adreseze întrebări.
Procurorii DNA au mai efectuat audieri în comunele Dragotești, Polovragi și Săcelu. În comuna Dragăotești, chiar și primarul Vili Pasăre a fost audiat în calitate de martor.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite