Află care a fost gradul de promovabilitate de la bacalaureatul de toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rezultatele au fost afișate ieri
Rezultatele au fost afișate ieri

Promovabilitatea la cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat a fost de 38,86%. Dintre cei 2403 elevi prezenţi la probe, doar 934 au trecut de media 6.

Rezultatele examenului de bacalaureat s-au afișat ieri la sediile centrelor de examinare. Inițial, la sesiunea din toamnaă a examenului de bacalaureat s-au înscris 2.776 de candidați, dintre care doar 2.403 s-au prezentat la probe. De asemenea, cinci elevi au fost eliminați de la examene după ce au fost prinși în timp ce încercau să copieze. Ca la toate sesiune de bacalaureat, și de această dată cea mai grea probă a fost la matematică, unde s-au înregistrat cele mai mici note. „Nu mi s-a părut foarte dificil. Eu am picat în sesiunea din vară doar la matematică și m-am pregătit doar la această materie.. Am reușit să obțin nota 7 și am promovat bacalaureatul. Nu am mai dat examene la materiile la care am luat note de trecere“, ne-a spus unul dintre candidați.
Cei care au fost nemulțumiți de notele primite au putut ieri-după masă să depună contestații, care vor fi rezolvate în aceste zile.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite