2500 de candidați la a doua sesiune a bacalaureatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A doua sesiune a bacului începe săptămâna viitoare
A doua sesiune a bacului începe săptămâna viitoare

Aproximativ 2500 de candidați sunt așteptați să se înscrie la cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat, care debutează de săptămâna viitoare.

Absolvenții de liceu car5e nu au reușit să promoveze până acum examenul de bacalaureat au o nouă șansa la cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat din acest an. În zilele de 20 și 21 august va avea loc evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română, iar evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala va fi susținută în zilele de 21 și 22 august. Va urma susținerea evaluării competențelor digitale pe 23 și 24 august.
Potrivit inspectorului general al Inspectoratului Școlar Județean Gorj, Ion Iștfan, au fost stabilite șapte centre de examinare în județul Gorj, dintre care cinci sunt în Târgu-Jiu: Liceul cu Program Sportiv, Colegiul Comercial «Virgil Madgearu», Colegiul Tehnic nr. 2, Colegiul Tehnic «Ion Mincu» și Colegiul Tehnic «Henri Coandă». „În județ avem centrele de examinare la Colegiul Tehnic din Motru și Grupul Școlar Energetic din Turceni“, a spus Ion Iștfan.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite