Giurcău a cerut ANPC să fie repus în funcție

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălin Giurcău
Mădălin Giurcău

Mădălin Giurcău, fostul comisar șef al Comisariatului pentru Protecția Consumatorului Gorj, așteaptă să fie repus în funcție, după ce a câștigat procesul la Curtea de Apel Craiova.

Acesta spune că a transmis către Agenția Națională pentru Protecția Consumatorului (ANPC) hotărârea judecătorească prin care a câștigat procesul privind reîncadrarea în funcție.  În plus, acesta trebuie să primească și salariile pe perioada în care nu a ocupat funcția de comisar șef. Mădălin Giurcău a fost destituit din funcție în urma unui raport al ANPC, în care erau cuprinse mai multe disfuncționalități constatate în activitatea acestuia. Acesta a fost implicat în mai multe scandaluri. Unul dintre acestea viza o acuzație de înșelăciune pe care i-a adus-o fostă vecină, care a relatat că l-a împrumutat pe Giurcău cu o sumă de bani pe care nu i-a mai văzut. Păgubita a depus chiar o plângere la poliție.

Demersurile care vor fi întreprinse vor rămâne la aprecierea Autorității. Eu aștept de pe o zi pe alta să fiu repus în funcție. Sper că decizia Curții de Apel Craiova să fie pusă în executare într-un timp cât mai scurt“, a spus Mădălin Giurcău.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite