Târgu-Jiu: Ciobotariu: : „A fost un joc de angajament şi de luptă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Ciobotariu: : „A fost un joc de angajament şi de luptă”
Târgu-Jiu: Ciobotariu: : „A fost un joc de angajament şi de luptă”

Antrenorul Liviu Ciobotariu nu a avut parte de un debut fericit pe banca pandurilor nici la Târgu Jiu după ce debutase cu un eşec în deplasare la Braşov. Echipa sa a remizat în partida cu Gloria Bistriţa, scor1-1, într-un joc în care Pandurii au ratat foarte mult.

Pandurii au început mult sub aşteptările antrenorului Ciobotariu prima parte a meciului, acesta apreciind că le-a lipsit curajul: „Jucătorii mei au fost puţin timoraţi şi nu înţeleg de ce au făcut acest lucru. Însă repriza a doua ne-a aparţinut în totalitate şi cred că ne-am creat 20 de situaţii de a marca dintre care 7-8 ocazii clare.” Din păcate Pandurii n-au reuşit să fructifice decât una dintre aceste ocazii tehnicianul mulţumindu-se cu jocul bun al echipei sale: „A fost un joc de angajament şi de luptă în care în a doua repriză, în opinia mea, a existat o singură echipe pe teren, Pandurii Târgu Jiu. Sunt dezamăgit dar supărat nu am de ce, pentru că a doua repriză am văzut din partea jucătorilor mei o dăruire totală şi un angajament la maxim. Dar ne-a lipsit concentrarea pe faza de finalizare şi nu am reuşit să câştigăm jocul. Sunt dezamăgit pentru că, la situaţiile pe care le-am creat şi ocaziile pe care le-am ratat, puteam să câştigăm jocul.”

Ciobotariu dă vina şi pe ghinion pentru semieşecul pe teren propriu al echipei sale dar şi pe lipsa de inspiraţie a jucătorilor săi: „Am avut ghinion. Acolo în faţa porţii atacanţii trebuie să facă diferenţa. Dacă îţi creezi atâtea ocazii trebuie să şi înscrii. Şi în a doua repriză cred că am avut zece centrări de pe dreapta şi zece de pe stânga dar n-am reuşit să înscriem. Au fost situaţii multe dar au ratat Tilincă şi Cardoso de vreo trei sau patru ori. Acolo este jucătorul care ia decizia să o bage în poartă, dar poate azi am fost neinspiraţi. Sper ca la următorul meci să fim mai atenţi şi să reuşim să marcăm. Nu vreau să spun că au tratat fazele cu indiferenţă, nu, au încercat să dea gol dar le-a lipsit şansa.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite