Alegerile parlamentare, în linie dreaptă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instituţia Prefectului - Judeţul Gorj va primi, începând de luni, 24 septembrie și până la data de 15 octombrie, cereri de la persoanele interesate să participe la tragerea la sorţi prin care vor fi desemnaţi, de către Preşedintele Tribunalului Gorj, preşedinţii secţiilor de votare şi locţiitorii acestora.

Formularele tip de înscriere se vor găsi la sediul Instituţiei Prefectului, la camera 120, dar şi pe site-ul instituţiei, la secţiunea ,,Alegeri parlamentare 2012”. Pentru a fi evitate eventuale neclarităţi cu privire la studiile absolvite sau domiciliul acestora şi lista în care sunt cuprinşi, persoanele care doresc să se înscrie, vor depune, pe lângă formularul tip completat, şi câte o copie a diplomei de absolvire a studiilor şi a cărţii de identitate.
Cererile de înscriere vor fi centralizate şi, până la data de 19 octombrie vor fi transmise Autorităţii Electorale Permanente spre consultare şi avizare.
Tragerea la sorţi va avea loc, după primirea avizului Autorităţii Electorale Permanente, cel mai târziu la data de 24 noiembrie 2012, şi va fi efectuată de către Preşedintele Tribunalului Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite