Tânără însărcinată în opt luni, victimă într-un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia însărcinată a scăpat cu răni ușoare
Femeia însărcinată a scăpat cu răni ușoare

Accidentul rutier a avut loc pe un drum comunal din localitatea Frasinu. Din fericire, viața femeii și al copilului pe care-l poartă în pântece nu a fost pusă în pericol.

Gravida, în vârstă de 24 de ani, a plecat în această dimineață la un control medical la Târgu-Cărbunești. Cei doi s-au întors cu mașina condusă de un consătean, în vârstă de 66 de ani, însă acesta a ațipit la volan și a intrat cu mașina într-un cap de pod. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto precum şi a unui pasager în vârstă de 60 ani, din comuna Vladimir și rănirea foarte ușoară a tinerei însărcinate. Victimele au fost transportate la Spitalul Orăşenesc Târgu-Cărbuneşti – Unitatea Primiri Urgenţe, pentru investigaţii şi acordare de îngrijiri medicale. Conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Date fiind temperaturile ridicate din aceste zile, le recomandăm conducătorilor auto să alterneze perioadele de conducere cu pauze, pentru prevenirea instalării oboselii şi aţipirii la volan, situaţie extrem de periculoasă care poate duce la pierderea controlului autovehiculului şi la producerea unor grave accidente de circulaţie”, a spus Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite