FOTOGALERIE Află care a fost cauza celui mai grav accident din ultimii ani din județul Gorj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viteză excesivă și lipsa de experiență a conducătorului auto au fost cauzele care au dus la producerea celui mai teribil accident din ultimii ani din județul Gorj. Cei trei tineri decedați aveau vârsta cuprinsă între 22 și 29 de ani, iar tânăra avea 18 ani și era din Tismana.

Martorii spun că accidentul a avut loc din cauza vitezei. „Din cauza vitezei a avut loc accidentul. A venit cu viteză mare în curbă, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în șanț“, a spus un martor. O femeie care locuiește lângă locul unde a avut accidentul a precizat că s-a auzit un zgomot puternic: „S-a auzit o bubuitură de am crezut că s-a huruit casa. Au mai fost accidente aici. A murit un alt băiat acum câțiva ani. Când am ieșit din casă, am văzut că era un băiat ieșit din mașină, dar avea piciorul prins. Ceilalți erau morți în mașină“.

Click pe poze pentru a vedea FOTOGALERIA

image
image
image

George Neagoe, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj, a spus că mașina s-a răsturnat: „Din primele cercetări efectuate, au stabilit că I.V, de 21 ani, din municipiul Târgu -Jiu, judeţul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe DE 79, pe raza comunei Drăguţeşti, judeţul Gorj, din direcţia Rovinari către Târgu-Jiu, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, nu ar fi adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, intrând în coliziune cu un cap de pod“.

Scoaterea victimelor din mașina accidentată a durat aproape o jumătate de ori. „Inițial, am fost anunțați că au fost trei victime, dar ulterior am constatat că erau patru decedați și un rănit“, a spus Gabriel Buzencu, reprezentantul pompierilor.
Medicul Maddy Huzu, de la Unitatea de Primiri Urgențe, a spus că singurul rănit din accident este în stare gravă: „Victima accidentului rutier este în stare gravă. Este policontuzionat, cu traumatism cranio cerebral și fracturi deschise la ambele picioare. Este conștient, dar nu își aduce aminte ce s-a întâmplat“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite