FOTOGALERIE Accident spectaculos pe Dealul Bujorăscu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc pe Dealul Bujorăscu
Accidentul a avut loc pe Dealul Bujorăscu

Patru persoane au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc astăzi după-amiază, pe Dealul Bujorăscu din municipiul Motru.

George Neagoe, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean  (IPJ) Gorj, a spus că în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme: „Șoferul unui autoturism marca Opel, la coborârea Dealului Bujorăscu nu a păstrat banda corespunzătoare și a intrat pe contrasens, intrând în coliziune cu un alt autoturism, care circula corespunzător. În urma coliziunii a rezultat rănirea a patru persoane aflate în cele două mașini”, a spus George Neagoe, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Cele patru victime au fost transportate la Spitalul Municipal Motru, iar polițiștii continuă cercetările pentru aflarea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc“.

Click pe poze pentru a vedea FOTOGALERIA

Pompierii au intervenit pentru descarcerarea victimelor Accidentul s-a soldat cu patru victime Accidentul a avut loc pe Dealul Bujorăscu

Circulația de Dealul Bujorăscu a fost blocată mai mult timp. Mai mulți șoferi au oprit pentru a a acorda primul ajutor. „A ieșit din mașina Opel o femeie care era cam ciufulită și rănită“, a spus un participant la trafic.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite