Zeci de gospodării din Târgu-Jiu şi Bâlteni, sub ape

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numai puţin de 11 gospodării din Gorj au fost inundate în urma ploilor torenţiale. În Târgu-Jiu, apa a pătruns în sediul unui atelier de confecţii tâmplărie şi într-o gospodărie.

Ca urmare a precipitaţiilor abundente căzute în ultimele 48 de ore, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Lt.col. Dumitru Petrescu” al judeţului Gorj a intervenit în mai multe locaţii pe raza judeţului Gorj în vederea evacuării apei din gospodării ale populaţiei şi sediul unei firme.
Ieri dimineaţă, un ofiţer, opt subofiţeri, un autocamion şi două motopompe din cadrul Secţiei de Pompieri Turceni, sprijiniţi de 15 voluntari din cadrul SVSU Bîlteni, o autospecială a Serviciului Privat pentru Situaţii de Urgenţă al Exploatării Miniere Peşteana încadrată cu 2 pompieri civili şi o autospecială încadrată cu trei pompieri civili a SPSU Minprest Serv Roşia Jiu au intervenit în comuna Bâlteni, sat Peşteana-Jiu pentru evacuarea apei din zece gospodării – opt case şi zece curţi. Intervenţia a durat aproximativ şase ore şi jumătate.
Tot ieri dimineaţă, un echipaj al Detaşamentului de Pompieri Târgu-Jiu cu un autocamion, două motopompe transportabile şi patru subofiţeri au intervenit pe strada Ghiocelului pentru evacuarea apei din gospodăria lui Gheorghe P. Intervenţia a durat aproximativ două ore.
Duminică după-amiază, în jurul orelor 12:11, un echipaj al Detaşamentului de Pompieri Târgu-Jiu, cu un autocamion, trei motopompe transportabile şi patru subofiţeri au intervenit timp de circa trei ore pentru evacuarea apei dintr-un atelier de confecţii tâmplărie cu geam termopan, aparţinând unei firme al cărui administrator este Cătălin S. Meteorologii anunţă şi mâine ploi.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite