Zeci de gorjeni vor deveni șomeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
AJOFM Gorj a fost notificată cu privire la concedierile care vor fi făcute
AJOFM Gorj a fost notificată cu privire la concedierile care vor fi făcute

70 gorjeni vor deveni șomeri începând de la 1 noiembrie. Aceștia provin de la două societăți care activează în domeniul construcțiilor și comerțului.



Societatea de construcție FORCONCID cu sediul în Vâlcea va pune pe liber 40 de angajați din cei 50 care își desfășoară activitatea în cadrul unității. De asemenea, de la INTEREX vor fi disponibilizați 30 de salariați, hypermaketul urmând să-și închidă porțile. În aceste condiții, nivelul șomajului va crește pe perioada iernii.

Ana Marian Niculescu, purtător de cuvânt al Agenției Județene de Ocupare  Forței de Muncă (AJOFM) Gorj, a precizat că mai există un program de concediere colectivă derulat de Hidroconstrucția, dar până acum nu a fost nimeni concediat: „Avem două notificări depuse de la doi agenți economici, care vor disponibiliza începând cu data de 1 noiembrie, 70 de persoane. Proiectul de concediere colectivîă este făcut pe perioadă septembrie - mnartie pentru 596 de persoane. Până acum nu a fost concediat nimeni. Urmează să fie făcute concedieri conform unui grafic de eșalonare în etape“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite