Târgu-Jiu: Zece jucători au lipsit la primul antrenament al echipei Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliştii de la Pandurii Târgu Jiu s-a reunit astăzi la ora 15:00 pentru primul antrenament al anului 2010, la acesta fiind prezenţi doar 18 jucători. Zece dintre componenţii lotului au fost învoiţi dar se vor alătura echipei în cursul acestei săptămâni iar Dedu nu este refăcut după operaţia la umăr.

Jucătorii s-au reunit la ora 15:00 la stadion şi după o primă şedinţă cu antrenorii aceştia au efectuat un prim antrenament. Jucătorii care s-au prezentat azi la reunire au fost Nalaţi, Tilincă, Popa, Kamara, Stancu, Murgan, Chibulcutean, Stângă, Rusu, Grecu, Popete, Ghindeanu, Livshit, Vlăduţi, Rada, Avramescu, Tătaru şi Pleaşcă. Singura achiziţie pentru noul sezon este cea a ivorianului Kamara care a semnat cu Pandurii înaintea sărbătorilor, fiind cooptaţi în lot şi cinci jucători care au evoluat în tur doar la echipa a doua. Au lipsit motivat de la primul antrenament jucătorii străini care au fost învoiţi, respectiv Cardoso, Tremonti, Mingote, Martinovic, Raskovic, Stromajer, Lazic, dar şi Stanca, Păcurar şi Hidişan.Mugurel Dedu va mai lipsi o perioadă el nefiind refăcut după operaţia la umăr din luna decembrie.

Şi campionatul va începe rapid

Antrenorul Liviu Ciobotariu crede că e mai bine pentru echipă să revină la pregătire mai devreme având în vedere şi faptul că se va relua rapid şi campionatul: ”Am căzut de acord că e mai bine să ne reunim pe data de 5 ianuarie pentru a avea la dispoziţie câteva zile de reacomodare a organismului la efort pentru că după aceea vom intra în efort maximal. Este mult mai bine să începem mai devreme pentru că nu avem prea mult timp la dispoziţie deoarece campionatul începe pe data de 20 februarie şi este normal să avem timp să ne pregătim.”

Zece absenţi motivaţi la reunire

În ceea ce priveşte absenţele din lot, antrenorul a motivat cei unsprezece absenţi prin faptul că au fost învoiţi majoritatea, cu excepţia lui Dedu care este în recuperare după o operaţie la umăr şi nu putea reveni la Târgu Jiu. ”Am discutat cu unii jucători care mi-au cerut să-i învoiesc. Este normal pentru că sârbii au pe data de 7 ianuarie Crăciunul şi era normal să-i las să petreacă alături de familii aşa cum şi noi am petrecut”  a explicat tehnicianul situaţia celor patru jucători de origine sârbă din lot, Tremonti, Cardoso şi Mingote având probleme din cauza curselor aeriene spre România. Şi ceilalţi trei jucători români absenţi la reunire au fost motivaţi de Ciobotariu ei anunţând în timp util că nu vor putea ajunge: „Mai sunt doi jucători care au probleme cu examenele la facultate, Păcurar şi Stanca, dar şi unii care au probleme personale cum e Hidişan care a avut o problemă în familie. Mai sunt brazilienii care mai întârzie câteva zile din cauza curselor aeriene dar pe data de 8 ianuarie toată lumea va fi prezentă la reunire. ”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite