Târgu-Jiu: Zece gorjeni fac şcoala de şoferi pe maşină decapotabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Zece gorjeni fac şcoala de şoferi pe maşină decapotabilă
Târgu-Jiu: Zece gorjeni fac şcoala de şoferi pe maşină decapotabilă

Patronul unei şcoli de şoferi din Târgu-Jiu îşi atrage clienţii cu un autoturism Crysler decapotabil. În mai puţin de două luni s-au înscris zece tineri care vor petrece 30 de ore la volanul maşinii de lux. Cursanţii au condus şi astăzi chiar dacă a plouat, maşina fiind capotată.


Patronul unei şcoli de şoferi din Târgu-Jiu s-a gândit să înlocuiască maşinile demodate puse la dispoziţia tinerilor de instructorii altor şcoli din judeţ şi a achiziţionat şapte maşini de lux a căror valoare este de aproape o sută de mii de euro.  Senzaţie face însă Crysler-ul decapotabil de peste 10.000 de euro la volanul căruia s-au urcat până în prezent zece gorjeni. Este singura maşină de acest fel din judeţul Gorj folosită pentru desfăşurarea cursurilor de practică de cei care vor să-şi obţină permisul de conducere. Cristi Dănescu şi-a deschis şcoala de şoferi împreună cu alţi doi asociaţi. De când a achizţionat maşina decapotabilă, numărul cursanţilor a crescut cu cel puţin 15 procente. Vestea cea mai bună este că preţul este acelaşi ca şi la celelate şcoli de şoferi din judeţ. „ Mă adresez tuturor segmentelor, la noi toţi gorjenii sunt egali. Maşina decapotabilă nu este pusă doar la dispoziţia celor care au bani. E acelaşi tarif ca la restul maşinilor.  În acest an am avut peste 200 de cursanţi dintre care zece pe decapotabila pe care am pus-o la dispoziţia clienţilor la începutul lunii august“, a declarat Cristi Dănescu.
Gorjeanul care a investit aproape o sută de mii de euro în cele şapte maşinile de lux s-a sfătuit înainte de a face acest pas cu patronii unor şcoli similare din Bucureşti,  Timişoara, dar şi din Germania. „Maşina decapotabilă face senzaţie. Am stat de vorbă şi cu directorii de şcoli din Bucureşti şi Timişsoara dar m-am orientat şi spre cei din Germania. Am încercat să adaptez calitatea germană la preţurile româneşti “, a adăugat Cristi Dănescu.

„ Şoferii rămân blocaţi în trafic când văd decapotabila “


Mihai Popescu, tânărul  instructor care se află zilnic la volanului autoturismului decapotabil spune că şoferii se uită uimiţi în trafic atunci când văd sigla şcolii de şoferi pe maşina decapotabilă. „ Atunci când opresc la semafor, şoferii mă întreabă unde avem sediul şi dacă este pusă la dispoziţia gorjenilor care vor să obţină permisul de conducere. Acum s-au mai obişnuit dar înainte se uitau ciudat în trafic“, a declarat Mihai Popescu, unul dintre cei opt instructori ai acestei şcoli de şoferi. Dintre cei zece cursanţi care vor petrece 30 de ore la volanul aceste maşini, opt sunt femei. Ultima, în vârstă de 35 de ani consideră că nu contează că maşina e decapotabiolă. „ Nu mă interesează că e decapotabilă. Important e să fac şcoala. Oricum nu o să-mi cumpăr decapotabilă“, a declarat gorjeanca înscrisă în urmă cu câteva zile la şcoala de şoferi. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite