Târgu-Jiu: Zăpadă la Rânca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Zăpadă la Rânca
Târgu-Jiu: Zăpadă la Rânca

Turiştii care se vor afla la noapte în staţiunea montană Rânca vor avea parte de ninsori abundente. Cel puţin asta susţin meteorologii care au emis o avertizare cod galben şi pentru judeţul Gorj. Dacă la Târgu-Jiu vremea se va răci accentuat din această noapte, la Rânca ploaia se va transforma treptat în lapoviţă şi ninsoare.

Citeşte şi:

Braşov: -4°C şi zăpadă la Fundata (GALERIE FOTO)


Administraţia Naţională de Meteorolgie a emis o avertizare cod galben de vânt şi ploi care vizează şi judeţul Gorj. Timp de două zile gorjenii vor avea parte de ploi insemnate cantitativ dar şi de temperaturi scăzute. Avertizarea cod galben a intrat în vigoare în această dimineaţă la ora 06.00 şi va fi ridicată mâine, la ora 12.00.

Va ninge la Rânca


Meteorologii spun că la noapte vremea se va răci accentuat în toate zonele din Gorj. Dacă la Târgu-Jiu cantităţile de apă vor depăşi  15l/ mp, la munte sunt anunţate ninsori, în special în staţiunea montană Rânca. În zonele joase maximele nu vor depăşi 15 grade Celsius în timp ce minimele vor coborî până la un grad Celsius. În următoarele 24 de ore, vremea se va menţine în general închisă iar veştile nu sunt bune nici pentru sfârşitul săptămânii când vor cădea precipitaţii neînsemnate cantitativ.  Datele sunt oferite de meteorologii din cadrul Centrului Meteorologic Craiova.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite