Vrea să calce pe urmele lui Leonard Doroftei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Anghel
Alexandru Anghel

Alexandru Anghel (foto) are 14 ani şi este elev în clasa a VIII-a la Şcoala Generală „Constantin Săvoiu“ din Târgu-Jiu. Chiar dacă are o vârstă fragedă, tânărul este vicecampion naţional la box, la cadeţi.

A descoperit pasiunea pentru box din copilărie, iar de la 13 ani este legitimat la Clubul Sportiv Pandurii Târgu-Jiu. „În 2009 am luat prima medalie la Campionatul Naţional de Cadeţi. Rezultatul s-a repetat şi în octombrie 2010, când am ocupat din nou locul doi, iar acum două săptămâni am obţinut medalia de bronz la Concursul Naţional de Toamnă de la Ploieşti", mărturiseşte Alexandru.

Pugilistul visează să calce pe urmele lui Leonard Doroftei, la a cărui şcoală a fost înscris pentru o perioadă de timp. „Vreau să devin campion naţional, să prind europenele şi mondialele, cât de curând. Maestrul Ninel Geică mă ajută şi sunt mândru că este antrenorul meu", spune tânărul boxer.

„Este cel mai tânăr şi mai valoros boxer al Gorjului. Sperăm să prindă lotul naţional şi, într-un an sau doi, să ajungă la campionatele europene şi mondiale. Este primul sportiv din judeţ care a fost angajatul clubului de la vârsta de 13 ani, cu ajutorul indemnizaţiei reuşind să-şi scutească părinţii de cheltuieli", precizează Ion Geică, antrenorul lui Alexandru Anghel. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite