Târgu-Jiu: Vintilescu, propus pentru postul de director la Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Vintilescu, propus pentru postul de director la Pandurii
Târgu-Jiu: Vintilescu, propus pentru postul de director la Pandurii

Conducerea clubului Pandurii Lignitul care are echipa de fotbal Pandurii, a venit azi cu o propunere pentru postul de director al clubului Pandurii, club departamental din cardul MTS. Marin Condescu crede că potrivit pentzru această funcţie este fostul fotbalist de la Pandurii, Sorin Vintilescu.

Fostul golgheter al echipei Pandurii şi în liga a II-a dar care se menţine ca fiind cel mai bun marcator al echipei şi în Liga I s-a retras anul acesta din fotbal. Sorin Vintilerscu voia să preia o funcţie administrativă în cadrul clubului Pandurii, el stabilindu-se după căsătorie definitiv la Târgu Jiu.  Cum este absolvent al Institutului de Educaţie Fizică şi Sport, Vintilescu a acceptat să candideze pentru funncţia de director al CS Pandurii, îndeplinind condiţiile necesare pentru un astfel de concurs.

Preşedintele Condescu a anunţat azi că sprijină candidatura lui Vintilescu, după ce a fost atacat ieri de fostul director Prunariu că ar fi implicat în demiterea sa: “Noi l-am convins pe Sorin Vintilescu să fie candidat pentru postul de director al CS Pandurii. Vintilescu se apucă de o meserie nouă, a fost alături de noi, şi-a făcut datoria, este absolvent al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport şi are puterea să câştige concursul pentru funcţia de director. Noi suntem convinşi că este un profesionist şi poate să abordeze cu altă mentalitate relaţiile interumane.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite